Innbydelse
 

Vi innbyr til friidrettsskole for 14 gang! I løpet av disse årene har vi hatt med ca. 4000 deltagere og vi begynner få god erfaring med å arrangere skole som har fokus på lek og moro!


Friidrettsskole i juni og august
Vi har skole i to ulike uker:
uke 27, Mandag 29. juni til og med torsdag 2. juli.
uke 33, Mandag 10. til og med torsdag 13. august.

Friidrettsskolen gjennomføres på og rundt Jessheim friidrettsstadion og starter kl 09:00 og 15:00. De som har behov kan benytte SFO løsningen utenfor disse tidene. Se info om SFO her: link

 
Unge aktive som trenere
Trenerne er eller har nylig vært aktive utøvere og de fleste av de har vært trenere i mange år. De er i alderen fra 14 til ca. 22 år og vi har god erfaring og mange svært gode tilbakemeldinger med denne løsningen.
 
Ulike aldersgrupper
Vi deler deltagerne i ulike aldersgrupper der de eldre gruppene er noe større og de yngre gruppene har minimum to trenere. Vi har best erfaring med at man IKKE melder inn gruppeønsker om hvem man ønsker å være med.
 
Ingen forutsetning med friidrettsbakgrunn
Aktivitetene er en miks av lek og noe friidrettsøvelser, men med veldig fokus på hva som skaper aktivitet og moro. Det er overhode ikke nødvendig med friidrettsbakgrunn, men man bør være motivert for aktivitet. De fleste deltagerne har erfaringsvis ikke bakgrunn fra friidrett.
 
Ha med matpakke
Vi erfarer at det er best at alle har med sin egen matpakke. Vi har lunsj midt på dagen, men vi har også tilbud om litt frukt til alle ca. midtveis på økten etter lunsj.
 
Avslutning på torsdag
Under torsdagens friidrettsskole avslutter vi med litt uhøytidelige konkurranser og grilling til slutt. Deltagerne trenger ikke å ha med egen grillmat.

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, 2051 Jessheim, Vipps 65815