Før skolen starter

Vi ligger an til en bra friidrettsskole i august med ca. 40 deltagere og 11 trenere som står klar til å hjelpe de slik at alle deltagerne får en morsom og aktiv friidrettsskole.

 
 

Værmelding

Været som er meldt på yr ser veldig lovende ut:

 

Ta med ekstra tøy

Selv om værmeldingene ser bra ut ta med tilstrekkelig med tøy og skifte. Det været har overrasket oss mange ganger tidligere. Ekstra tørt tøy med mulighet for flere skifte anbefales da man kan bli våt av mer enn bare regn. 

Langtidsvarsel på yr: link

 

 

Anbefalinger 

Her er noen sterke anbefalinger til foreldrene for skolen:
- Smør din deltager med solkrem før skolen starter, helst med vannfast solkrem. Selv om det er meldt overskyet og noe regn så vil de trenge solkrem. Send også gjerne med solkrem.
- Husk regntøy! Selv om det ikke er meldt regn, så anbefales det.
- Husk matpakke til lunsj.
- Caps el. kan være en fordel i varmen.
- Skiftetøy - ha med minimum to ekstra par sokker og skiftetøy. Dersom det blir regn kan det anbefales med flere skift, også med sko.


Inn- og utsjekk
Det vil være innsjekk der hvert barn skal signeres inn ved både levering og henting. Viktig at de voksne som leverer og henter passer på dette. Evt sier i fra ved innsjekk hvis det er andre som tar med barnet hjem.

Dersom barnet skal reise hjem tidligere eller ikke hentes av foreldre er det viktig at dette registreres ved innsjekk eller send epost til
ukifriidrettsskole@gmail.com

Det er også viktig at dere sier i fra dersom barnet har spesielle allergier eller andre ting vi bør vite om. Dette gjør dere til de voksne ved innsjekk eller ved å svare på denne e-posten.

Innsjekk foregår ved tunnelen under tribunen.

 

Åpningstider
Friidrettsskolen i uke 33. starter mandag 10. august kl 09:00 og avsluttes torsdag 13. august kl 15:00. 

Vi åpner skolen kl 09.00 og stenger kl 15.00. Vi ønsker helst at barna kommer før 09.30. 

 
 

Friidrettsskolen foregår på Jessheim friidrettsstadion. Noen av de eldre gruppene (11-13 år) vil trolig ha oppvarming i skogen, men de skal også ha oppmøte på friidrettsbanen.

 
 

Dersom man er forhindret fra å komme innen kl 09.30 så svar på denne e-posten eller send en sms til undertegnede på 924 95 895 med tidspunkt og hele barnets navn.

 

SFO tilbud i uke 33
I uke 33 vil det være et tilbud  fra 07:30-09:00 og 15:00-16:30 hver dag. Mer info om dette tilbudet her:  link

 

Betaling
Dersom noen har vært forhindret fra å betale, ta kontakt på e-post: 
ukifriidrettsskole@gmail.com

 

Fortsatt noen ledige plasser

Per i dag har vi fortsatt noen plasser igjen. Si ifra straks dersom du ønsker flere med. Påmelding og mer info i menyen til venstreParkering

Vi foretrekker at man benytter parkeringsplassen øst for friidrettsstadion, innkjøring fra Myrvegen ved Bohus og deretter Markavegen, se kart nedenfor. Det vil være fotballskole på UKI-arena med mange deltagere og det er best og tryggest for alle dersom vi unngår unødvendig mye trafikk på samme sted.

 

 
 

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, 2051 Jessheim, Vipps 65815