Før skolen starter

Her kommer vi å oppdatere med aktuell info som man bør sette seg inn i før første dag på friidrettsskolen.

 

Værmelding

Været som er meldt på yr ser veldig lovende ut:

 

Ta med ekstra tøy

Selv om værmeldingen er lovende anbefaler vi å ta med tilstrekkelig med tøy og skifte. Været har overrasket oss mange ganger tidligere på friidrettsskolen. Ekstra tørt tøy med mulighet for flere skifte anbefales da man kan bli våt av mer enn bare regn. 

Langtidsvarsel på yr: link

 

 

Anbefalinger 

Her er noen sterke anbefalinger til foreldrene for skolen:
- Smør din deltager med solkrem før skolen starter, helst med vannfast solkrem. Selv om det er meldt overskyet og noe regn så vil de trenge solkrem. Send også gjerne med solkrem.
- Husk regntøy! Selv om det ikke er meldt regn, så anbefales det.
- Husk matpakke til lunsj.
- Caps el. kan være en fordel i varmen.
- Skiftetøy - ha med minimum to ekstra par sokker og skiftetøy. Dersom det blir regn kan det anbefales med flere skift, også med sko.


Inn- og utsjekk
Det vil være innsjekk der hvert barn skal signeres inn ved både levering og henting. Viktig at de voksne som leverer og henter passer på dette. Evt sier i fra ved innsjekk hvis det er andre som tar med barnet hjem.

Dersom barnet skal reise hjem tidligere eller ikke hentes av foreldre er det viktig at dette registreres ved innsjekk eller send epost til
ukifriidrettsskole@gmail.com

Det er også viktig at dere sier i fra dersom barnet har spesielle allergier eller andre ting vi bør vite om. Dette gjør dere til de voksne ved innsjekk eller ved å svare på denne e-posten.

Innsjekk foregår ved tunnelen under tribunen.

 
Deltakerne deles inn i faste grupper med ca. deltakere 8 i de yngste gruppene og opptil ca. 14-16 deltakere i den eldste gruppa. Gruppeønsker etter fredag før skolen starter er utfordrende å etterkomme. I utgangspunktet har vi best erfaring med at det ikke er noen gruppeønsker og man lettere unngår klikker i enkelte grupper.
 
 
 
Åpningstider

Friidrettsskolen i uke 25. starter mandag 8. juni. kl 09:00 og avsluttes torsdag 11. juni. kl 15:00. 

Vi åpner skolen kl 09.00 og stenger kl 15.00. Vi ønsker helst at barna kommer før 09.30. 

 
 

Friidrettsskolen foregår på Jessheim friidrettsstadion. Noen av de eldre gruppene (11-13 år) vil trolig ha oppvarming i skogen, men de skal også ha oppmøte på friidrettsbanen.

 
 

Dersom man er forhindret fra å komme innen kl 09.30 så svar på denne e-posten eller send en sms til undertegnede på 924 95 895 med tidspunkt og barnets hele navn.

 

SFO tilbud i uke 32
I uke 32 vil det være et tilbud  fra 07:30-09:00 og 15:00-16:30 hver dag. Mer info om dette tilbudet her:  link

 

Betaling
Dersom noen har vært forhindret fra å betale, ta kontakt på e-post: 
ukifriidrettsskole@gmail.com

 

Fortsatt noen ledige plasser

Per fredag 17. juni har vi kun 5 ledige plasser. Mer info om påmelding i menyen til venstre. Parkering

Vi foretrekker at man benytter parkeringsplassen øst for friidrettsstadion, innkjøring fra Myrvegen ved Bohus og deretter Markavegen, se kart nedenfor. Det vil være fotballskole på UKI-arena med mange deltagere og det er best og tryggest for alle dersom vi unngår unødvendig mye trafikk på samme sted.

 

 
 

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, 2051 Jessheim, Vipps 65815