Meldinger


UKI-karusellen gjennomført for 56. gang!

Koronasituasjon har satt sitt preg også på 2021. Vi fikk arrangert noen løp på vanlig måte, mens for andre løp ble det bare virtuelt løp (aleneløp). I alle løpene har det vært mulig å løpe på egenhånd og rapportere resultatene til oss som arrangører.

Årets resultater er lagt ut på hjemmesiden, og hvert resultat er merket om det er aleneløp eller et ordinært løp kontrollert av arrangøren. Kun kontrollerte resultater er rapportert til NFIF. Resultatene er presentert klassevis, og det er laget liste sortert etter UKI-poeng.

Det er 111 løpere som har deltatt i karusellen i år, 89 har fullført minst 3 løp. Nå er vi tilbake på 1970-nivå når det gjelder antall deltakere. Den gangen gikk deltakerantallet opp for hvert år fram til over 2000 i 1982. Derved satser vi igjen på økende antall deltakere i årene framover!

Ta kontakt med undertegnede for henting av premier for løpene i 2021 som ikke er mottatt, så kan vi avtale når overrekkelse kan finne sted.

Det blir UKI-karusell i 2022
I tillegg til ordinært arrangerte løp vil det i 2022 også bli mulig å gjennomføre løpene alene (virtuelt) på samme måte som i 2021. Det blir også anledning til å løpe samme løp flere ganger, og det beste rapporterte resultat vil bli registrert i den endelige resultatlista. Programmet er ikke fastlagt ennå, men et foreløpig utkast er utarbeidet.
>>Se egen oversikt her

 
Stevneleder:
E-post: nils.wiig@gmail.com
Mobil: 950 83 927
 

Dette bildet er fra det siste løpet i UKI-karsuellen i 1980 (maraton)

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, 2051 Jessheim, Vipps 65815