NORGESLEKENE

Vi ønsker alle velkommen tilbake til Norgeslekene 5.-7. august 2022.
 
 
 
 
INFO NEDENFOR GJELDER NORGESLEKENE 2021. 
 
INFO FOR NORGESLEKENE 2022 FINNER DU HER: https://www.norgesserien.no/norgeslekene/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidsskjema 
 
 
Resultater 
 
 
Lister 
Skoregler
De som deltar i klassene 18 år eller eldre må levere skoskjema og følge aktuelle skoregler. Dvs. at f.eks. 15 åringer som deltar i seniorklasser må eterleve skorelgene og levere skjema. Skoskjema leveres ved henting av startnummer.
 
Elektronisk avkryssing 
Vi kommer til å ha elektronisk avkryssing for alle deltakerne.
Skal du ikke være med så setter vi veldig stor pris på at du likevel går inn og først krysser deg av for deretter å krysse deg vekk for deltagelse.
E-post med link til utøverens avkryssing blir sendt til e-postadressen registrert i min idrett. E-posen blir sendt ut onsdag kveld eller torsdag morgen. 
NB! Selv om alle har fått link til avkryssing av tekniske øvelser så er det ikke avkryssing for noen av disse, men opprop på øvelsesstedet på angitt tidspunkt.
 
 
 
 
 
Ranking for seeding av heat
Der det er flere heat og utfordrende å seede riktig prøver vi å presentere en forhåndsranking som blir grunnlaget for seedingen. Den legges ut her så man kan gi input som vi ikke har fått med oss. NB! Vi kan ikke vurdere treningstider el. lignende, men kun forholde oss til resultater fra aktuell distanse eller nabodistanser. Gateløp er jo også aktuelt å ta med på 3000 m. Finner du mangler eller feil, send e-post til ukifriidrett@gmail.com
 
Fredag
MS:
200 m  800 m   3000 m
KS: 200 m  800 m    
 
Lørdag
MS: 400 m
KS: 400 m 
 
 
Trenerakkreditering
Området langs gjerdet på banen er offentlig området og tilgjengelig for alle, men vi oppfordrer alle til å holde avstand. Adgang til indre bane gis kun til utøvere og arrangørens funksjonærer med unntak for aldersklasse 10 år og yngre. For disse utøverne vil hver klubb få tildelt to akkrediteringer som gir tilgang til indre bane. Startnummer for denne aldersgruppen legges samlet i konvolutt pr klubb og i denne ligger også akkrediteringen. 
 
 
 
Dagsprogram
 

 
 
Påmelding
Påmeldingavgift er 120 kr per øvelser for 11 år og eldre, og 90 kr for de yngre.
Påmeldingsfrist 30. juli. Etter fristen er det mulig å etteranmelde seg om det er plass, mot dobbelt avgift. Send e-post til ukifriidrett@gmail.com om etteranmelding. 
 
Østlandsmesterskap
Østlandsmesterskapet er et mesterskap for kretsene Oslo, Akershus, Østfold, Innlandet, Buskerud, Vestfold og Telemark og erstatter tidligere Kretsmesterskap i disse kretsene.

Øvelsene vil være MS/KS: 100 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m, 5000 m, 100 mh/110 mh, 400 mh, 3000 mh, diskos, slegge, spyd, lengde, og høyde.
Dette mesterskapet inngår også i 2020 i Ull/Kisas Norgesleker.
 
UM øvelser
Alle øvelser i UM alder, 15-19 år, der det er avvik fra tilsvarende seniorøvelse, har egen klasse. Alle øvelser som sammenfaller med seniorøvelsene skal melde seg på i seniorklassene. 
 
 
Norgesserien - jubileumsstevne 
Fredag 6. august avslutter vi de første 100 årene med friidrettsstevner på Jessheim. Dette markeres med øvelsene 800 m og 3000 m som også inngår i Norgesserien. Se mer om Norgesserien her: http://ukifriidrett.no/norgesserien
  
Aldersklassene 15-19 år
Vi ser på mange stevner at mange utøvere fra 15 år og eldre går opp i seniorklassen for å få god konkurranse. Vi prøver derfor ut å snu på dette ved å si at der øvelsen er lik seniorklassen så melder alle seg på i seniorklassen, men man deler ut medaljer til de beste i de ulike årsklassene 15, 16, 17 og 18/19 år, i tillegg til senior. Alle heat blir seedet etter nivå og ikke alder, slik at alle møter konkurranse på sitt nivå. Dette gjelder bla. øvelsene 100 m, 200 m, 800 m, 1500 m og 3000 m, samt alle tekniske øvelser som har lik høyde og vekt.  
 
Gjennomføring av 100 m
For 100 m vil man seede heatene på bakgrunn av pers, slik at de beste løper sammen. Beste heat til slutt. Det vil likevel bli arrangert A, B og C-finaler, og eventuelt flere etter ønske, slik at alle får to løp. Vi kommer derfor også til å gjennomføre elektronisk opprop for finaleheatene på 100 m.  
 
Kontakt
Spørsmål eller andre henvendelser kan sendes til ukifriidrett@gmail.com 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, 2051 Jessheim, Vipps 65815