SpareBank 1 Østlandet fortsetter samarbeidet


Stolt sponsor av hverdagen forlenger samarbeidet!

SpareBank 1 Østlandet viderefører sponsoravtalen. - Vi har vært en del av hverdagen til Ull Kisa friidrett siden 2019, og vi er mektig imponert over hva som skapes og leveres, sier Henning Wold, KAM i SpareBank1 Østlandet

Årene siden 2019 har selvsagt vært preget av pandemien, men dette har ikke stoppet SpareBank 1 Østlandet fra å bidra aktivt inn i klubben. I tillegg til et årlig sponsorbeløp som sikrer aktivitet og lavere deltakerkostnad, har klubben mottatt ekstraordinære midler fra SpareBank 1 Østlandets tilskuddsordning «Alle Henda». 

- Banken gikk inn med midler som sikret drift og dekket tap, når landet stengte ned i 2020. Det var helt fantastisk, forteller Ivar Egeberg, styreleder i Ull Kisa friidrett. I tillegg var de med på å finansiere diverse utstyr og hjelpemidler til bruk i den daglige aktiviteten.

Henning Wold trekker spesielt frem aktivitetene «Folket i form til Norgesløpet», Norgesløpet og «SpareBank1 Østlandetlekene» sistnevnte for barneskolebarna rundt Jessheim sammen med Ull Kisa Håndball. Alle aktivitetene ble gjennomført med stort engasjement til glede for både liten og stor, for mosjonister og eliteutøvere, samt barn uten spesiell kjennskap til hva klubben jobber med i det daglige.- Kudos til Ull Kisa friidrett for dette.

-- Jeg har vært tilstede ved flere av arrangementene, og innsatsen som legges ned her imponerer meg. Frivilligheten er utrolig viktig i idretten, og her har den sørget for at barn og voksne i alle aldre, breddeutøvere og eliteutøvere har noe flott å komme til.

SpareBank 1 Østlandet, under mottoet «stolt sponsor av hverdagen», har rundt 200 avtaler med lag og foreninger på Østlandet. Hensikten er å bidra til å skape en aktiv, sosial og inkluderende hverdag for folk i alle aldre. 

- Vi er lykkelige over at SpareBank 1 Østlandet ønsker å fortsette samarbeidet med oss, og gleder oss til å jobbe sammen om å gi enda flere barn, unge, mosjonister og eliteutøvere en aktiv hverdag, forteller Ivar Egeberg.

- Vi er en liten bidragsyter i dette, og det er klubben og de frivillige som virkelig drar lasset. Det legges ned mange tusen dugnadstimer årlig, og det sier sitt føler jeg, avslutter Wold.


© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, Kanalvegen 108, 2051 Jessheim, Vipps 65815