Avkryssing
Vi ønsker at flest mulig skal få løpe i et best mulig felt på 1500 m på onsdag kveld. Derfor har vi ganske strenge avkryssingsrutiner. Alle som var påmeldt før påmeldingsfristen gikk ut skal nå ha mottatt en e-post med link til avkryssing.

Avkryssingen fungerer slik:
- Du kan nå krysse deg av for at du skal starte. Siste frist  er onsdag 9. juni kl 14:00.
- Vil dette endre seg så kan du endre helt frem til onsdag 9. juni kl 14:00. Etter det så settes heatene. Du kan endre status på avkryssing så mange ganger du vil, frem til fristen.
- Har du glemt å krysse deg av etter fristen så kan vi ikke garantere deg plass i noen heat.
- Skulle du bli skadet eller forhindret fra å starte etter kl 14:00 på onsdag, kontakt oss straks med sms til 924 95 895 eller e-post ukifriidrett@gmail.com
- Utøvere som har krysset seg av, men ikke stiller til start vil få en ekstravgift tilsvarende startkontingenten.  
 
J/G 13-14 år har unntak fra disse strenge reglene. De har også fått en avkryssings e-post, men her vil alle få starte som møter opp.

De få vi har hatt plass til på etteranmelding vil få sin link tirsdag kveld.

Forbehold for smittevernregler
Vi må jo hele tiden forholde oss til de gjeldende smittevernreglene. De som melder seg på, men ikke får lov til å stille pga. smittervernreglene vil selvsagt slippe å betale startkontingent og bli informert straks vi får avklart de endelige reglene som kommer til å gjelde for onsdag 9. juni.
 
Akkreditering
Smittevernreglene begrenser mulighetene for akkreditering betydelig. 
 
Vi har kun 5 akkrediteringer igjen og de vil fungere som førstemann til mølla prinsippet i morgen når inngangen åpner kl  16:45.
 
 




 



 

© Ull/Kisa IL - Friidrett, Postboks 333, Kanalvegen 108, 2051 Jessheim, Vipps 65815